OM OS

JEAN-MICHEL MAUMIN

Billede af Jean Michel sort hvidJean-Michel Maumin deltog i 1984 for første gang i et Intensive Seminar. Han var 23 år gammel og med hele ungdommens energi fordybede han sig fuldkommen i spørgsmålet “Hvem er jeg?”. Den direkte oplevelse var en bølge af glæde og total klarhed, som endnu i dag konstituerer hans livs-akse/ fundament.

Meget senere i slutningen af 90’erne følte han ønsket om at vi sit liv til denne fantastiske proces. Et voksende ønske om at tilbyde dette rum af venlighed og betingelsesløs imødekommenhed gennem autentisk tale. Det er Jacques de Panafieu, som Jean-Michel ærer i hvert eneste Seminar. Han var hovedkraften i at give og undervise Intensive Seminar i Frankrig i direkte linie udfra Charles Berner (skaberen af The Enlightenment Intensive). Jean-Michel takker ham for at have lært ham at lede Intensive Seminarer og især for igennem hans øjne at have forstået meningen af ordene imødekommendhed og godhed.

Jean-Michel er uddannet psykoterapeut hos den europæiske “Mind Clearing Association” under supervision af Jacques de Panafieu og for ham er “Mental Clearing” et essentielt redskab til at assistere mennesker både i psykoterapi såvel som i processen i Intensive Seminar. Derudover har han igennem de sidste 20 år haft sin egen klinik i osteopati.

Seminar efter seminar bliver han ved med at forundres og være taknemmelig over præcisionen, klarsynet og renheden i denne proces. Hvert seminar er for ham et kostbart og helligt moment. Det er en stor glæde for ham at være et priviligeret vidne til hvert menneskes opvågning. Denne proces er den største gave, han kan give til andre

Mere info om Jean-Michel kan ses på: http://www.seminaireintensif.fr

 

TINA NORDFJELD

admin-ajax.phpI 1998 stiftede Tina Nordfjeld bekendskab med Ramana Marhashi og hans lære om Self-Inquiry vha. spørgsmålet “Hvem er jeg?” I hans øjne og intense nærvær mødte Tina et spejl af alkærlig rummelighed. Det blev et vendepunkt i Tina’s liv og starten på et langt indre arbejde, der med årene er blevet en integrerede måde at leve på.

Gennem mødet med Jean-Michel Maumin lærte Tina Intensive Seminar at kende både som deltager og som hjælper og hun så straks, hvordan dette seminar i sin opbygning tilbyder en tryg og kraftfuld ramme til at arbejde koncentrerede indad med spørgsmålet. Tina har udvekslet viden og erfaringer med Jean-Michel Maumin igennem de sidste 15 år og i dette team er hun glad for at kunne tilbyde dette seminar til danskerne.

Tina Nordfjeld er endvidere uddannet i Filosofi og Psykologi ved Københavns Universitet. I Indien har hun studeret Religion/Filosofi/Psykologi ved University of Allahabad. Hun har en uddannelse i kropsterapi i Strukturel Integration og arbejder til dagligt i Espergærde Fysioterapi.

Mere info om Tina kan ses på https://tinanordfjeld.dk/

 

MARIANNE PEDERSEN

MarianneMarianne har et par gange deltaget på Intensive Seminar og har her oplevet hvem hun er.. bag tanken, personlighed og det hun er i kraft af det liv hun har levet.

Denne viden synes hun er så stor en gave, at hun gerne vil give andre muligheden for at få lignende indsigt i hvem de er. Derfor er hun nu hjælper på Intensive Seminar og varetager praktiske opgaver.

Derudover er Marianne snart færdiguddannet ID-psykoterapeut og udover de praktiske opgaver indgår hun som silent listener på Intensive Seminar for at lære processen mhp. på sigt at kunne indgå som aktiv hjælper i selve processen i dyaderne.